Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vinotintos Tecnimotos FC
Normal Tactiek 451
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Rosales passt de bal met de wreef. Ferrer rent richting de bal. Ferrer passt de bal zonder na te denken. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinotintos - Tecnimotos FC 0:1

5e minuut.
Yegüez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt García de bal. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina onderschept slim de pass. Medina speelt de bal door. García is nu in balbezit. García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vinotintos - Tecnimotos FC 1:1

17e minuut.
García rent richting de bal. Machís bereikt de bal nog maar net als eerste. García verovert de bal door een tackle van achteren. García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinotintos - Tecnimotos FC 2:1

18e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Yegüez rent richting de bal. Rosales rent richting de bal. Yegüez onderschept slim de pass. Yegüez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Campos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Albarrán met een snelle inworp. Herrera rent richting de bal. Herrera geeft een lange en hoge pass. Vieira bokst de bal weg.

38e minuut.
Ureña probeert de bal met de borst te controleren. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña begaat een overtreding. Ureña krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Canelón trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Medina de bal. Met opzet legt Ferrer zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ferrer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vinotintos 54%, Tecnimotos FC 46%.
Vinotintos - Tecnimotos FC 2:1

51e minuut.
Rosales passt de bal zonder na te denken. Ureña is nu in balbezit. Ureña speelt de bal door. Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yegüez rent richting de bal. Rosales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yegüez raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Giorgi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García passt de bal zonder na te denken. Yegüez rent richting de bal. Yegüez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Canelón geeft de bal voor. Medina rent richting de bal. Medina passt de bal in één keer door. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Machís geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cumana met een snelle inworp. Yegüez heeft problemen om de bal te vangen. Yegüez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Di Giorgi kopt de bal weg. Medina rent richting de bal. Medina speelt de bal door. Yegüez is nu in balbezit. Yegüez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Medina met een sublieme pass. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña probeert naar een medespeler te passen. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vinotintos 33%, Tecnimotos FC 67%.
Vinotintos - Tecnimotos FC 2:1