Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lanceros de Caracas Lagunillas F.C
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faya met een snelle inworp. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lanceros de Caracas - Lagunillas F.C 1:0

35e minuut.
Caldera speelt de bal door. Ávila rent richting de bal. Ávila met een sublieme pass. Inciarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Inciarte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Piñango geeft de bal voor. Inworp. Ávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta geeft een lange en hoge pass. Marchán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inciarte rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanceros de Caracas - Lagunillas F.C 2:0

39e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Faya rent richting de bal. Faya passt de bal zonder na te denken. Inciarte is nu in balbezit. Inciarte haalt uit met een fantastische trap. Marchán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanceros de Caracas 53%, Lagunillas F.C 47%.
Lanceros de Caracas - Lagunillas F.C 2:0

65e minuut.
Montiel rent richting de bal. Faya verovert de bal door een tackle van achteren. Faya speelt de bal door. Inciarte is nu in balbezit. Inciarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dolgetta passt de bal met de wreef. Inciarte is nu in balbezit. Inciarte haalt uit met een fantastische trap. Domínguez speelt de bal door. Daar is Marchán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanceros de Caracas - Lagunillas F.C 3:0

80e minuut.
Laya onderschept slim de pass. Laya geeft een lange en hoge pass. Caldera rent richting de bal. Caldera schiet op doel. Ocando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanceros de Caracas - Lagunillas F.C 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanceros de Caracas 48%, Lagunillas F.C 52%.
Lanceros de Caracas - Lagunillas F.C 3:1