Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-15 00:29
  • Competitiewedstrijd: League IV 3
  • Stadion: Pelaos Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1089
Pelaos SFC Bolivar
433 Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Isnardi passt de bal met de wreef. Colina is nu in balbezit. Colina schiet op doel. Aguerreverre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - SFC Bolivar 0:1

25e minuut.
Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Isnardi probeert naar een medespeler te passen. Scarpeccio rent richting de bal. Scarpeccio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - SFC Bolivar 0:2

29e minuut.
Villamizar passt de bal met de wreef. Scarpeccio rent richting de bal. Scarpeccio probeert naar een medespeler te passen. Colina rent richting de bal. Colina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Peláez onderschept slim de pass. Peláez passt de bal in één keer door. Palacio heeft problemen om de bal te vangen. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelaos 47%, SFC Bolivar 53%.
Pelaos - SFC Bolivar 0:2

53e minuut.
Daar is Túñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elie is nu in balbezit. Elie met een sublieme pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Cadíz is nu in balbezit. Cadíz geeft een hoge lob. Túñez kopt de bal weg. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Villalta bokst de bal weg. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - SFC Bolivar 1:2

55e minuut.
Scarpeccio probeert naar een medespeler te passen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Peláez speelt de bal door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cabrales raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sánchez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelaos 54%, SFC Bolivar 46%.
Pelaos - SFC Bolivar 1:2