Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 00:29
  • Competitiewedstrijd: League IV 4
  • Stadion: kimiFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1335
PROYECTO LAZOS F.C.BELLA VISTA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Santana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scovino rent richting de bal. Scovino draait met de bal, schiet en ... Noguera probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Díaz probeert naar een medespeler te passen. Pedraza geeft een hoge lob. Arvelo kopt de bal weg. Castellanos rent richting de bal. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. Hernández bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PROYECTO LAZOS - F.C.BELLA VISTA 1:0

15e minuut.
Filomeno rent richting de bal. Filomeno geeft een hoge lob. Santana is nu in balbezit. Elie is nu in balbezit. Elie schiet op doel. Cuares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Santana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Figueira met de inworp. Elie rent richting de bal. Elie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Peraza onderschept slim de pass. Peraza met een sublieme pass. Klungelig pakt Arvelo de bal. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Robles rent richting de bal. Robles geeft een lange en hoge pass. Scovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Scovino haalt uit met een fantastische trap. Noguera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Filomeno rent richting de bal. Arvelo onderschept slim de pass. Arvelo speelt de bal door. Castellanos rent richting de bal. Castellanos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROYECTO LAZOS 63%, F.C.BELLA VISTA 37%.
PROYECTO LAZOS - F.C.BELLA VISTA 1:0

54e minuut.
Briceño geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puerto met een snelle inworp. Brito is nu in balbezit. Brito geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Marchán kan de bal niet met de borst controleren. Robles rent richting de bal. Robles geeft een hoge lob. Figueira rent richting de bal. Figueira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Díaz kopt de bal weg. Pedraza heeft problemen om de bal te vangen. Elie rent richting de bal. Scovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Scovino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Duval met een sublieme pass. Elie rent richting de bal. Peraza is nu in balbezit. Scovino is nu in balbezit. Scovino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza speelt de bal door. Marchán bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos onderschept slim de pass. Castellanos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROYECTO LAZOS 52%, F.C.BELLA VISTA 48%.
PROYECTO LAZOS - F.C.BELLA VISTA 1:0