Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FECECICA F.C. Barcelonaaaa
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Scarpeccio onderschept slim de pass. Scarpeccio geeft een hoge lob. Concepción heeft problemen om de bal te vangen. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sira kopt de bal weg. Baralt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baralt geeft een hoge lob. Bandres is nu in balbezit. Bandres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Torrealba trapt de bal weg. Rojo probeert de bal met de borst te controleren. Ruggieri met een sublieme pass. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Scarpeccio probeert de bal met de borst te controleren. Bandres is nu in balbezit. Bandres met een sublieme pass. Klungelig pakt Freire de bal. Freire haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Torrealba trapt de bal weg. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés passt de bal met de wreef. Figuera is nu in balbezit. Figuera geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Aguilera de bal. Freire rent richting de bal. Freire haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aguilera de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FECECICA F.C. - Barcelonaaaa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FECECICA F.C. 53%, Barcelonaaaa 47%.
FECECICA F.C. - Barcelonaaaa 0:1

63e minuut.
Scarpeccio controleert de bal met de borst. Bandres speelt de bal door. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla rent richting de bal. Montilla geeft een lange en hoge pass. Torrealba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Galea geeft een hoge lob. Inworp. Greco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bandres kan de bal niet met de borst controleren. Bandres geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FECECICA F.C. 46%, Barcelonaaaa 54%.
FECECICA F.C. - Barcelonaaaa 0:1