Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Dreamers CD Alianza
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Michelena met een sublieme pass. Pabón rent richting de bal. Pabón passt de bal in één keer door. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dreamers - CD Alianza 0:1

13e minuut.
Subirats probeert naar een medespeler te passen. Anzoátegui rent richting de bal. Anzoátegui passt de bal met de wreef. Moss rent richting de bal. Moss schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ureña met een snelle inworp. Esquivel kan de bal niet met de borst controleren. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui geeft een lange en hoge pass. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Espina geeft een lange en hoge pass. Oliveros kopt de bal weg. Carbonell met een sublieme pass. Subirats is nu in balbezit. Subirats schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Rivera passt de bal met de wreef. Esquivel rent richting de bal. Ferraresi is nu in balbezit. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dreamers - CD Alianza 0:2

28e minuut.
Moss probeert naar een medespeler te passen. Anzoátegui is nu in balbezit. Subirats rent richting de bal. Subirats draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ureña speelt de bal door. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moss springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dreamers - CD Alianza 1:2

34e minuut.
Santana geeft de bal voor. Ferraresi heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Esquivel zijn tegenspeler op de grond. Esquivel krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ureña geeft de bal voor. Anzola is nu in balbezit. Anzola passt de bal in één keer door. Subirats rent richting de bal. Subirats draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inworp. Pabón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ureña is nu in balbezit. Ferraresi onderschept slim de pass. Ferraresi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dreamers - CD Alianza 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dreamers 55%, CD Alianza 45%.
F.C. Dreamers - CD Alianza 1:3

63e minuut.
Oliveros passt de bal in één keer door. Ureña rent richting de bal. Ureña passt de bal in één keer door. Anzoátegui rent richting de bal. Anzoátegui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña rent richting de bal. Santana maakt een afschuwelijke overtreding. Santana krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña geeft een lange en hoge pass. Moss is nu in balbezit. Moss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dreamers - CD Alianza 2:3

90e minuut.
Santana is nu in balbezit. Villalta onderschept slim de pass. Villalta met een sublieme pass. Anzoátegui is nu in balbezit. Anzoátegui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Dreamers - CD Alianza 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dreamers 30%, CD Alianza 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Dreamers - CD Alianza 3:3