Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 00:29
  • Competitiewedstrijd: League IV 4
  • Stadion: JADPJC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1878
JADPJC kimiFC
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Yriarte geeft een hoge lob. Inworp. Orsini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez geeft een hoge lob. Bottini bokst de bal weg.

26e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera met een sublieme pass. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - kimiFC 0:1

28e minuut.
Valderrama passt de bal zonder na te denken. Rocha rent richting de bal. Rocha geeft een hoge lob. Peraza rent richting de bal. Peraza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Peraza probeert de bal met de borst te controleren. Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera passt de bal zonder na te denken. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - kimiFC 0:2

33e minuut.
Castro draait met de bal, schiet en ... Bottini speelt de bal door. Higuera kopt de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Acevedo kopt de bal weg. Klungelig pakt Higuera de bal. Castro rent richting de bal. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - kimiFC 0:3

42e minuut.
Valderrama rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto speelt de bal door. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - kimiFC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JADPJC 54%, kimiFC 46%.
JADPJC - kimiFC 1:3

50e minuut.
Zerpa met een harde bal richting middenveld. Arévalo kopt de bal weg. Domínguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rocha met een harde bal richting middenveld. Higuera kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Peraza de bal onder controle te krijgen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Durán met de inworp. Ureña is nu in balbezit. Ureña geeft een hoge lob. Losada is nu in balbezit. Losada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Orsini onderschept slim de pass. Orsini geeft een hoge lob. Daar is Zerpa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Bottini trapt de bal weg. Pérez kopt de bal weg. Losada rent richting de bal. Losada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - kimiFC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JADPJC 64%, kimiFC 36%.
JADPJC - kimiFC 2:3