Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 00:29
  • Competitiewedstrijd: League IV 4
  • Stadion: DoMes3 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1330
DoMes3 chaparrito
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Briceño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ávila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Echenausi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Garcés de bal. Molletones is nu in balbezit. Molletones draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DoMes3 - chaparrito 0:1

17e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Canorea rent richting de bal. Ávila onderschept slim de pass. Molletones is nu in balbezit. Briceño speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
DoMes3 - chaparrito 0:2

25e minuut.
Briceño passt de bal zonder na te denken. Canorea is nu in balbezit. Canorea passt de bal zonder na te denken. Carrasquel is nu in balbezit. Carrasquel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DoMes3 - chaparrito 1:2

28e minuut.
Briceño onderschept slim de pass. Briceño geeft een hoge lob. Lezama rent richting de bal. Carrasquel verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasquel haalt uit met een fantastische trap. Polanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Canorea onderschept slim de pass. Canorea speelt de bal door. Carrasquel is nu in balbezit. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza probeert naar een medespeler te passen. Carrasquel rent richting de bal. Carrasquel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Garcés geeft een hoge lob. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila draait met de bal, schiet en ... Molletones probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DoMes3 55%, chaparrito 45%.
DoMes3 - chaparrito 1:2

48e minuut.
Polanco trapt de bal weg van het doel. Briceño kopt de bal weg. Lezama probeert de bal aan de voet te houden. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Polanco bokst de bal weg.

52e minuut.
Polanco probeert naar een medespeler te passen. Canorea kopt de bal weg. Echenausi heeft problemen om de bal te vangen. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DoMes3 - chaparrito 2:2

54e minuut.
Obregón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pulgar met een snelle inworp. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Ortigoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echenausi rent richting de bal. Canorea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canorea krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Carvajal met een sublieme pass. Ortigoza is nu in balbezit. Carrasquel rent richting de bal. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DoMes3 41%, chaparrito 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DoMes3 - chaparrito 2:2