Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panterax 4 TORRES FC
433 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Carrizo rent richting de bal. Saldivia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrizo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Palenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. Carbonelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panterax - 4 TORRES FC 1:0

10e minuut.
Obregón rent richting de bal. Paz onderschept slim de pass. Paz speelt de bal door. Saldivia rent richting de bal. Saldivia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Panterax - 4 TORRES FC 1:1

13e minuut.
Santos rent richting de bal. Pabón onderschept slim de pass. Pabón geeft de bal voor. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Canorea rent richting de bal. Canorea met een sublieme pass. Saldivia rent richting de bal. Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Santos rent richting de bal. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carrizo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrizo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Paz onderschept slim de pass. Canorea verovert de bal door een tackle van achteren. Canorea passt de bal in één keer door. Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Saldivia heeft problemen om de bal te vangen. Paz is nu in balbezit. Paz passt de bal met de wreef. Carrizo is nu in balbezit. Carrizo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panterax 52%, 4 TORRES FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panterax - 4 TORRES FC 1:1

55e minuut.
Pabón probeert naar een medespeler te passen. Galvis rent richting de bal. Orsini probeert naar een medespeler te passen. Carrizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizo schiet op doel. Carbonelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Canorea rent richting de bal. Barrios rent richting de bal. Barrios passt de bal met de wreef. Canorea rent richting de bal. Canorea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Obregón is nu in balbezit. Ferreira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obregón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saldivia neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Feltscher werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Panterax - 4 TORRES FC 1:2

89e minuut.
Barrios geeft een hoge lob. Inworp. Arango Saenz met de inworp. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panterax 37%, 4 TORRES FC 63%.
Panterax - 4 TORRES FC 1:2