Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.BELLA VISTA F.C. Dreamers
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Duval geeft een lange en hoge pass. Filomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros rent richting de bal. Elie is nu in balbezit. Elie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Anzoátegui met een sublieme pass. Robles is nu in balbezit. Ureña rent richting de bal. Ureña geeft de bal voor. Figueira kopt de bal weg. Camacho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Oliveros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Figueira met de inworp. Klungelig pakt Elie de bal. Elie geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Robles probeert naar een medespeler te passen. Ureña heeft problemen om de bal te vangen. Ureña met een sublieme pass. Espina rent richting de bal. Espina geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Duval rent richting de bal. Duval met een sublieme pass. Esquivel is nu in balbezit. Elie onderschept slim de pass. Elie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BELLA VISTA 47%, F.C. Dreamers 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.BELLA VISTA - F.C. Dreamers 0:0

50e minuut.
Filomeno rent richting de bal. Filomeno geeft een hoge lob. Daar is Farías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scovino rent richting de bal. Scovino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Esquivel passt de bal met de wreef. Bello is nu in balbezit. Moss onderschept slim de pass. Moss haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ureña passt de bal in één keer door. Scovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrus rent richting de bal. Scovino onderschept slim de pass. Scovino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Oliveros kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ureña de bal onder controle te krijgen. Scovino rent richting de bal. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BELLA VISTA 46%, F.C. Dreamers 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.BELLA VISTA - F.C. Dreamers 0:0