Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 00:29
  • Competitiewedstrijd: League IV 4
  • Stadion: JADPJC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 869
JADPJC FECECICA F.C.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


21e minuut.
Yriarte is nu in balbezit. Yriarte geeft een hoge lob. Ureña kopt de bal weg. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés is nu in balbezit. Valdés passt de bal met de wreef. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ... Bottini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Valdés rent richting de bal. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés met een sublieme pass. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Yriarte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rocha komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Rocha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sandoval komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra passt de bal met de wreef. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JADPJC 56%, FECECICA F.C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JADPJC - FECECICA F.C. 0:0

56e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal met de wreef. Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Peraza is nu in balbezit. Peraza geeft een hoge lob. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Losada rent richting de bal. Losada haalt uit met een fantastische trap. Torrealba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - FECECICA F.C. 1:0

66e minuut.
Scarpeccio speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto probeert naar een medespeler te passen. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rojo passt de bal zonder na te denken. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Losada rent richting de bal. Losada haalt uit met een fantastische trap. Aguilera probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - FECECICA F.C. 2:0

82e minuut.
Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpeccio rent richting de bal. Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Losada schiet op doel. Torrealba bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JADPJC 38%, FECECICA F.C. 62%.
JADPJC - FECECICA F.C. 2:0