Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Alianza DoMes3
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Pulgar verovert de bal door een tackle van achteren. Pulgar probeert naar een medespeler te passen. Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferraresi rent richting de bal. Canorea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canorea krijgt een gele kaart. Ferraresi raakt geblesseerd tijdens het duel. Carbonell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Díez de bal. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Subirats is nu in balbezit. Subirats haalt uit met een fantastische trap. Pabón geeft een hoge lob. Subirats heeft problemen om de bal te vangen. Subirats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - DoMes3 1:0

22e minuut.
Canorea rent richting de bal. Canorea probeert naar een medespeler te passen. Ortigoza speelt de bal door. Daar is Canorea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canorea geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Subirats rent richting de bal. Ferraresi rent richting de bal. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats haalt uit met een fantastische trap. Rojo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - DoMes3 2:0

32e minuut.
Daar is Ortigoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivera rent richting de bal. Ortigoza onderschept slim de pass. Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquel draait met de bal, schiet en ... Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Alianza 49%, DoMes3 51%.
CD Alianza - DoMes3 2:0

51e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noguera wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Noguera kan niet meer verder spelen. Savarino komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Delgado trapt de bal weg van het doel. Canorea kopt de bal weg. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cáceres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Ortigoza verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasquel rent richting de bal. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Delgado trapt de bal weg. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo speelt de bal door. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Alianza 68%, DoMes3 32%.
CD Alianza - DoMes3 2:0