Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chaparrito kimiFC
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Quintero is nu in balbezit. Orsini verovert de bal door een tackle van achteren. Orsini met een sublieme pass. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel. Polanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Polanco met een sublieme pass. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila maakt een afschuwelijke overtreding. Ávila is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez geeft de bal voor. Castro speelt de bal door. Higuera probeert de bal aan de voet te houden. Higuera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Obregón verovert de bal door een tackle van achteren. Obregón geeft de bal voor. Klungelig pakt Molletones de bal. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Borboa speelt de bal door. Domínguez rent richting de bal. Domínguez passt de bal met de wreef. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Domínguez passt de bal met de wreef. Castro is nu in balbezit. Lezama legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domínguez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chaparrito 55%, kimiFC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chaparrito - kimiFC 0:0

46e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Higuera is nu in balbezit. Higuera passt de bal in één keer door. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro geeft een lange en hoge pass. Quintero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini is nu in balbezit. Orsini probeert naar een medespeler te passen. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Castro rent richting de bal. Lezama legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lezama speelt de bal door. Higuera legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
chaparrito - kimiFC 0:1

71e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carvajal de bal. Orsini verovert de bal door een tackle van achteren. Orsini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Acevedo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Acevedo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Arévalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Higuera rent richting de bal. Higuera geeft de bal voor. Orsini speelt de bal door. Obregón probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Orsini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Higuera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obregón onderschept slim de pass. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chaparrito 65%, kimiFC 35%.
chaparrito - kimiFC 0:1