Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4 TORRES FC Los escudos fc
433 Tactiek bbc
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


24e minuut.
Obregón rent richting de bal. Escalante verovert de bal door een tackle van achteren. Escalante passt de bal zonder na te denken. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Requena rent richting de bal. Rocha is nu in balbezit. Rocha probeert naar een medespeler te passen. Orozco rent richting de bal. Orozco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ramos met een sublieme pass. Orozco heeft problemen om de bal te vangen. Orozco passt de bal met de wreef. Anzoátegui heeft problemen om de bal te vangen. Anzoátegui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4 TORRES FC - Los escudos fc 0:1

35e minuut.
Mota trapt de bal weg. Orozco met een sublieme pass. Aparicio rent richting de bal. Aparicio geeft de bal voor. Rocha rent richting de bal. Carbonelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
4 TORRES FC - Los escudos fc 0:2

40e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio speelt de bal door. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Palenzuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 TORRES FC 58%, Los escudos fc 42%.
4 TORRES FC - Los escudos fc 0:2

62e minuut.
Orozco probeert de bal met de borst te controleren. Santos rent richting de bal. Ponzo onderschept slim de pass. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Echenausi de bal. Echenausi geeft de bal voor. Ramos controleert de bal met de borst. Molina onderschept slim de pass. Molina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ponzo onderschept slim de pass. Ponzo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Palenzuela de bal onder controle te krijgen. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4 TORRES FC - Los escudos fc 0:3

78e minuut.
Rocha geeft een lange en hoge pass. Rocha kan de bal niet met de borst controleren. Palenzuela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palenzuela krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ponzo onderschept slim de pass. Ponzo geeft de bal voor. Klungelig pakt Aparicio de bal. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4 TORRES FC - Los escudos fc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 TORRES FC 42%, Los escudos fc 58%.
4 TORRES FC - Los escudos fc 0:4