Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelonaaaa DoMes3
343 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Ruggieri is nu in balbezit. Betancourt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruggieri raakt geblesseerd tijdens het duel. Baralt met een snel genomen vrije trap. Daar is Freire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Baruta met een sublieme pass. Montilla kopt de bal weg. Daar is Garcés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freire onderschept slim de pass. Freire schiet op doel. Rojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bandres rent richting de bal. Freire rent richting de bal. Bandres is nu in balbezit. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Montilla rent richting de bal. Montilla speelt de bal door. Freire rent richting de bal. Freire haalt uit met een fantastische trap. Rojo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonaaaa 58%, DoMes3 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelonaaaa - DoMes3 0:0

50e minuut.
Canorea passt de bal met de wreef. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt passt de bal in één keer door. Savarino rent richting de bal. Savarino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Savarino probeert naar een medespeler te passen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea maakt een afschuwelijke overtreding. Canorea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

57e minuut.
Baralt is nu in balbezit. Baralt met een sublieme pass. Guadama is nu in balbezit. Savarino onderschept slim de pass. Savarino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Savarino is nu in balbezit. Savarino met een sublieme pass. Guadama bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Savarino rent richting de bal. Savarino geeft de bal voor. Freire kopt de bal weg. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ... Rojo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonaaaa 47%, DoMes3 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelonaaaa - DoMes3 0:0