Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los escudos fc CD Alianza
523 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.2 gemiddelde waardering 18.9
adequate Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Birkenbusch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Valencia de bal. Valencia speelt de bal door. Słyk is nu in balbezit. Słyk haalt uit met een fantastische trap. Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ferraresi is nu in balbezit. Casas onderschept slim de pass. Casas geeft een lange en hoge pass. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Izaguirre is nu in balbezit. Ferraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraresi speelt de bal door. Subirats is nu in balbezit. Subirats draait met de bal, schiet en ... Mota bokst de bal weg.

23e minuut.
Słyk passt de bal in één keer door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal met de wreef. Słyk is nu in balbezit. Słyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - CD Alianza 1:0

26e minuut.
Doeltrap. Delgado met een harde bal richting middenveld. Rivera kopt de bal weg. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Castellin passt de bal zonder na te denken. Słyk is nu in balbezit. Słyk haalt uit met een fantastische trap. Espinoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - CD Alianza 2:0

30e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Słyk verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza rent richting de bal. Słyk onderschept slim de pass. Słyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los escudos fc 43%, CD Alianza 57%.
Los escudos fc - CD Alianza 2:0

47e minuut.
Inworp. Rocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivera is nu in balbezit. Orozco onderschept slim de pass. Orozco geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Valencia kopt de bal weg. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słyk rent richting de bal. Słyk draait met de bal, schiet en ... Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - CD Alianza 3:0

62e minuut.
Daar is Ferraresi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birkenbusch rent richting de bal. Birkenbusch passt de bal in één keer door. Słyk is nu in balbezit. Słyk haalt uit met een fantastische trap. Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - CD Alianza 4:0

71e minuut.
Birkenbusch heeft problemen om de bal te vangen. Ferraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkenbusch maakt een afschuwelijke overtreding. Birkenbusch krijgt een gele kaart. Ferraresi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rivera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garcia heeft problemen om de bal te vangen. Subirats rent richting de bal. Subirats schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Anzola speelt de bal door. Birkenbusch rent richting de bal. Birkenbusch passt de bal met de wreef. Słyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Słyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - CD Alianza 5:0

84e minuut.
Birkenbusch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Słyk de bal. Słyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Espinoza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - CD Alianza 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los escudos fc 36%, CD Alianza 64%.
Los escudos fc - CD Alianza 6:0