Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-11 00:29
  • Competitiewedstrijd: League IV 4
  • Stadion: DoMes3 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1403
DoMes3 FECECICA F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Galea rent richting de bal. Galea geeft de bal voor. Savarino probeert naar een medespeler te passen. Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Hidalgo met de inworp. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza schiet op doel. Torrealba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DoMes3 - FECECICA F.C. 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Briceño de bal. Rojo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canorea. Canorea krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Lara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdés is nu in balbezit. Valdés met een sublieme pass. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Canorea met een snelle inworp. Pulgar heeft problemen om de bal te vangen. Scarpeccio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pulgar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pulgar met een snel genomen vrije trap. Torrealba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Scarpeccio kopt de bal weg. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño passt de bal in één keer door. Carrasquel is nu in balbezit. Carrasquel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DoMes3 33%, FECECICA F.C. 67%.
DoMes3 - FECECICA F.C. 1:0

51e minuut.
Peña rent richting de bal. Valdés rent richting de bal. Valdés geeft een lange en hoge pass. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sira kopt de bal weg. Ortigoza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valdés. Valdés krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Pulgar geeft de bal voor. Carrasquel kopt de bal weg. Scarpeccio probeert naar een medespeler te passen. Briceño rent richting de bal. Briceño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DoMes3 - FECECICA F.C. 2:0

70e minuut.
Valdés geeft een hoge lob. Inworp. Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Carrasquel krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

85e minuut.
Doeltrap. Torrealba met een harde bal richting middenveld. Briceño kopt de bal weg. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap. Torrealba bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DoMes3 40%, FECECICA F.C. 60%.
DoMes3 - FECECICA F.C. 2:0