Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los escudos fc Barcelonaaaa
451 Tactiek 343
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Rocha met de inworp. Villasmil is nu in balbezit. Villasmil passt de bal in één keer door. Feltscher is nu in balbezit. Feltscher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco geeft de bal voor. Klungelig pakt Rubio de bal. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Villasmil passt de bal zonder na te denken. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega maakt een afschuwelijke overtreding. Vega krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bandres passt de bal zonder na te denken. Freire is nu in balbezit. Rocha begaat een overtreding. Freire is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ruggieri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los escudos fc 48%, Barcelonaaaa 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los escudos fc - Barcelonaaaa 0:0

51e minuut.
Mota passt de bal zonder na te denken. Ponzo rent richting de bal. Guadama maakt een afschuwelijke overtreding. Guadama krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Feltscher passt de bal in één keer door. Rubio rent richting de bal. Montilla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montilla krijgt een gele kaart. Rubio raakt geblesseerd tijdens het duel. Rubio met een snel genomen vrije trap. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ... Baruta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los escudos fc - Barcelonaaaa 1:0

69e minuut.
Greco is nu in balbezit. Greco geeft een hoge lob. Mota is nu in balbezit. Mota geeft een lange en hoge pass. Valencia heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Klungelig pakt Guadama de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponzo is nu in balbezit. Ponzo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rubio rent richting de bal. Bandres begaat een overtreding. Rubio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rubio met een snel genomen vrije trap. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los escudos fc 43%, Barcelonaaaa 57%.
Los escudos fc - Barcelonaaaa 1:0