Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FECECICA F.C. Panterax
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Peñaranda rent richting de bal. Figuera onderschept slim de pass. Figuera passt de bal met de wreef. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Galvis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orsini rent richting de bal. Orsini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Carrizo de bal. Carrizo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FECECICA F.C. - Panterax 0:1

11e minuut.
Scarpeccio rent richting de bal. Pabón onderschept slim de pass. Pabón geeft een lange en hoge pass. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés met een sublieme pass. Rojo rent richting de bal. Rojo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Paz is nu in balbezit. Rojo onderschept slim de pass. Rojo speelt de bal door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez schiet op doel. Feltscher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FECECICA F.C. - Panterax 1:1

30e minuut.
Paz onderschept slim de pass. Orsini geeft de bal voor. Galea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peñaranda geeft de bal voor. Daar is Carrizo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FECECICA F.C. - Panterax 1:2

34e minuut.
Barrios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sira rent richting de bal. Sira passt de bal met de wreef. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Torrealba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Orsini rent richting de bal. Orsini geeft de bal voor. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FECECICA F.C. - Panterax 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FECECICA F.C. 60%, Panterax 40%.
FECECICA F.C. - Panterax 1:3

52e minuut.
Klungelig pakt Sira de bal. Galvis onderschept slim de pass. Galvis speelt de bal door. Carrizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Limardo verovert de bal door een tackle van achteren. Rojo onderschept slim de pass. Limardo begaat een overtreding. Limardo krijgt een gele kaart. Rojo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rojo kan niet meer verder spelen. Aray komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Scarpeccio kopt de bal weg. Aray is nu in balbezit. Aray passt de bal in één keer door. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Scarpeccio geeft een lange en hoge pass. Figuera met een sublieme pass. Aray met een sublieme pass. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Paz is nu in balbezit. Valdés rent richting de bal. Valdés passt de bal in één keer door. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FECECICA F.C. 49%, Panterax 51%.
FECECICA F.C. - Panterax 1:3