Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-15 00:29
  • Competitiewedstrijd: League IV 4
  • Stadion: JADPJC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1321
JADPJC chaparrito
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero onderschept slim de pass. Quintero geeft een hoge lob. Molletones is nu in balbezit. Molletones schiet op doel. Bottini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zerpa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pérez de bal onder controle te krijgen. Saavedra rent richting de bal. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Borboa passt de bal in één keer door. Molletones is nu in balbezit. Ávila is nu in balbezit. Ávila schiet op doel. Bottini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JADPJC - chaparrito 0:1

30e minuut.
Ávila rent richting de bal. Ávila passt de bal zonder na te denken. Molletones bereikt de bal nog maar net als eerste. Molletones draait met de bal, schiet en ... Zerpa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JADPJC 65%, chaparrito 35%.
JADPJC - chaparrito 0:1

60e minuut.
Borboa passt de bal met de wreef. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila passt de bal in één keer door. Zerpa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bottini de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ávila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morales komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sandoval speelt de bal door. Klungelig pakt Quintero de bal. Quintero met een sublieme pass. Molletones bereikt de bal nog maar net als eerste. Molletones draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Lezama geeft een hoge lob. Inworp. Ureña met de inworp. Pérez is nu in balbezit. Pérez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Durán heeft problemen om de bal te vangen. Durán geeft de bal voor. Obregón heeft problemen om de bal te vangen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Molletones bereikt de bal nog maar net als eerste. Molletones schiet op doel. Zerpa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morales is nu in balbezit. Morales schiet op doel. Bottini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JADPJC 61%, chaparrito 39%.
JADPJC - chaparrito 0:1