Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portu 89 FC. colinal del frio
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Jaramillo speelt de bal door. Moss met een snel genomen vrije trap. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een hoge lob. Rosa is nu in balbezit. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portu 89 FC. - colinal del frio 1:0

16e minuut.
Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss onderschept slim de pass. Moss speelt de bal door. Rosa rent richting de bal. Rosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dhers bokst de bal weg.

19e minuut.
Paredes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amundaray heeft problemen om de bal te vangen. Amundaray geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dudamel trapt de bal weg van het doel. Rivero rent richting de bal. Rivero passt de bal zonder na te denken. Rosa is nu in balbezit. Rosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Paredes rent richting de bal. Amundaray verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray met een sublieme pass. Martínez is nu in balbezit. Martínez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portu 89 FC. 54%, colinal del frio 46%.
Portu 89 FC. - colinal del frio 1:0

48e minuut.
Moss rent richting de bal. Amundaray verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray probeert naar een medespeler te passen. Martínez is nu in balbezit. Martínez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meleán trapt de bal weg van het doel. Paredes kopt de bal weg. Ríos rent richting de bal. Ríos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Moss is nu in balbezit. Moss geeft een lange en hoge pass. Villas kopt de bal weg. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Amundaray geeft een hoge lob. Rosa is nu in balbezit. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes onderschept slim de pass. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rauseo is nu in balbezit. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss met een sublieme pass. Rosa rent richting de bal. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portu 89 FC. - colinal del frio 2:0

81e minuut.
Aramburú kopt de bal weg. Paredes is nu in balbezit. Paredes met een sublieme pass. Rosa is nu in balbezit. Rosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portu 89 FC. 40%, colinal del frio 60%.
Portu 89 FC. - colinal del frio 2:0