Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Maracaibo Real Madrid 1985
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano rent richting de bal. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Vicuña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo met een sublieme pass. Velandia probeert de bal met de borst te controleren. Otaiza rent richting de bal. Otaiza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lozano passt de bal in één keer door. Acevedo is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Lozano is nu in balbezit. Lozano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maracaibo 54%, Real Madrid 1985 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Maracaibo - Real Madrid 1985 0:0

49e minuut.
Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez passt de bal zonder na te denken. Velandia rent richting de bal. Molletones onderschept slim de pass. Molletones geeft een lange en hoge pass. Davalillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Lozano rent richting de bal. Acevedo rent richting de bal. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Carache probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Vicuña geeft een hoge lob. Inworp. Faya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Real Madrid 1985 0:1

61e minuut.
Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Arévalo heeft problemen om de bal te vangen. Arévalo passt de bal met de wreef. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Vásquez met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza is nu in balbezit. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Davalillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Maracaibo - Real Madrid 1985 1:1

72e minuut.
Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez speelt de bal door. Molletones probeert naar een medespeler te passen. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Velandia de bal onder controle te krijgen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cabral heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - Real Madrid 1985 2:1

83e minuut.
Faya bereikt de bal nog maar net als eerste. Faya passt de bal zonder na te denken. Acevedo rent richting de bal. Lozano is nu in balbezit. Lozano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maracaibo 40%, Real Madrid 1985 60%.
Real Maracaibo - Real Madrid 1985 2:1