Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los boletas team dorantes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Navarrete rent richting de bal. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro geeft de bal voor. Villasmil probeert wanhopig de bal te grijpen. Santeliz onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tovar probeert naar een medespeler te passen. Vega rent richting de bal. Izaguirre onderschept slim de pass. Klungelig pakt Izaguirre de bal. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los boletas team - dorantes 0:1

23e minuut.
Pulido speelt de bal door. Daar is Albarrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarrán passt de bal zonder na te denken. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar geeft de bal voor. Villasmil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete met een sublieme pass. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los boletas team - dorantes 1:1

31e minuut.
Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Albarrán rent richting de bal. Albarrán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Castellin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Santeliz geeft de bal voor. Machado rent richting de bal. Albarrán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albarrán krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Navarrete speelt de bal door. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud passt de bal in één keer door. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
los boletas team - dorantes 1:2

45e minuut.
Maturén geeft een hoge lob. Inworp. Colmenares met de inworp. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los boletas team 65%, dorantes 35%.
los boletas team - dorantes 1:2

47e minuut.
Albarrán verovert de bal door een tackle van achteren. Chirinos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albarrán. Albarrán krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

48e minuut.
Machado speelt de bal door. Chirinos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boscán. Boscán krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Vega is nu in balbezit. Chalbaud onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navarrete. Navarrete krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Machado is nu in balbezit. Machado speelt de bal door. Maturén rent richting de bal. Pulido rent richting de bal. Pulido haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chirinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machado speelt de bal door. Colmenares is nu in balbezit. Colmenares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Alfaro de bal. Navarrete rent richting de bal. Alfaro begaat een overtreding. Alfaro krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Colmenares geeft een lange en hoge pass. Vega kopt de bal weg. Chalbaud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los boletas team 45%, dorantes 55%.
los boletas team - dorantes 1:2