Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Maracaibo XSpacefc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Klungelig pakt Otaiza de bal. Cepeda rent richting de bal. Adamas rent richting de bal. Cepeda rent richting de bal. Cepeda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Otaiza onderschept slim de pass. Otaiza passt de bal in één keer door. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Tavare probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - XSpacefc 1:0

33e minuut.
Inworp. Riberos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Concepción is nu in balbezit. Concepción draait met de bal, schiet en ... Cepeda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pacheco met een sublieme pass. Ramírez rent richting de bal. Ramírez met een sublieme pass. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Maracaibo - XSpacefc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maracaibo 51%, XSpacefc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Maracaibo - XSpacefc 1:1

49e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft de bal voor. Arévalo speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache geeft de bal voor. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza rent richting de bal. Otaiza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Valderrama onderschept slim de pass. Valderrama passt de bal met de wreef. Zauner rent richting de bal. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda schiet op doel. Fuenmayor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maracaibo 41%, XSpacefc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Maracaibo - XSpacefc 1:1