Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 00:29
  • Competitiewedstrijd: League IV 5
  • Stadion: dorantes Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1929
dorantes colinal del frio
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


28e minuut.
Torres met een sublieme pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Tabata geeft de bal voor. Klungelig pakt Meleán de bal. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dorantes - colinal del frio 1:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabata geeft een hoge lob. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dorantes - colinal del frio 2:0

37e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray passt de bal met de wreef. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dorantes - colinal del frio 2:1

43e minuut.
Amundaray probeert naar een medespeler te passen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel is nu in balbezit. Amundaray verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dorantes 47%, colinal del frio 53%.
dorantes - colinal del frio 2:1

50e minuut.
Aramburú geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tabata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Amundaray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amundaray passt de bal in één keer door. Martínez is nu in balbezit. Martínez haalt uit met een fantastische trap. Castellin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dorantes - colinal del frio 2:2

62e minuut.
Ortiz geeft een hoge lob. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirinos onderschept slim de pass. Jaramillo verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dorantes - colinal del frio 2:3

71e minuut.
Ortiz geeft de bal voor. Torres kopt de bal weg. Andueza probeert de bal aan de voet te houden. Martínez is nu in balbezit. Martínez haalt uit met een fantastische trap. Castellin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria rent richting de bal. Echeverria passt de bal in één keer door. Martínez is nu in balbezit. Martínez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dorantes - colinal del frio 2:4

87e minuut.
Maturén verovert de bal door een tackle van achteren. Maturén geeft een lange en hoge pass. Chirinos is nu in balbezit. Arismendi rent richting de bal. Arismendi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dorantes 67%, colinal del frio 33%.
dorantes - colinal del frio 2:4