Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIAMONTE Linces FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Soteldo verovert de bal door een tackle van achteren. Soteldo met een sublieme pass. Daar is Pedraza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedraza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Boscán is nu in balbezit. Casas is nu in balbezit. Casas passt de bal zonder na te denken. Olarte is nu in balbezit. Olarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Soteldo verovert de bal door een tackle van achteren. Soteldo passt de bal zonder na te denken. Pedraza rent richting de bal. Pedraza schiet op doel. Bolívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAMONTE 38%, Linces FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PIAMONTE - Linces FC 0:0

49e minuut.
Calleja geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguilera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Díaz is nu in balbezit. Díaz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAMONTE - Linces FC 0:1

64e minuut.
Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Ereu met een sublieme pass. Klungelig pakt Bejarano de bal. Olarte is nu in balbezit. Olarte geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Villa probeert naar een medespeler te passen. Pacheco speelt de bal door. Chacao is nu in balbezit. Chacao haalt uit met een fantastische trap. Bolívar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PIAMONTE - Linces FC 1:1

80e minuut.
Soteldo probeert de bal met de borst te controleren. Casas onderschept slim de pass. Díaz is nu in balbezit. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Peláez trapt de bal weg van het doel. Di Campo is nu in balbezit. Soteldo begaat een overtreding. Di Campo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Di Campo kan niet meer verder spelen. Silva komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Amorebieta verovert de bal door een tackle van achteren. Amorebieta passt de bal in één keer door. Casas rent richting de bal. Casas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAMONTE - Linces FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAMONTE 54%, Linces FC 46%.
PIAMONTE - Linces FC 1:2