Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarmadF F.C dorantes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Montilla geeft een hoge lob. Maturén kopt de bal weg. Ochoa kan de bal niet met de borst controleren. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada draait met de bal, schiet en ... Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Machís kopt de bal weg. Carache rent richting de bal. Inworp. Tabata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Losada geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Ferreira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Izaguirre heeft problemen om de bal te vangen. Izaguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarmadF F.C - dorantes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarmadF F.C 59%, dorantes 41%.
BarmadF F.C - dorantes 0:1

52e minuut.
Montenegro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabata met de inworp. Losada rent richting de bal. Losada geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud geeft een hoge lob. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Castellin speelt de bal door. Losada kopt de bal weg. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarmadF F.C - dorantes 0:2

75e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarmadF F.C - dorantes 1:2

81e minuut.
Pinto probeert naar een medespeler te passen. Chirinos rent richting de bal. Chirinos geeft de bal voor. Losada is nu in balbezit. Losada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarmadF F.C 65%, dorantes 35%.
BarmadF F.C - dorantes 1:2