Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fulsal anaco FC MessiRonaldo
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Duarte probeert naar een medespeler te passen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar passt de bal met de wreef. Daar is Arango Saenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango Saenz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Arango Saenz passt de bal met de wreef. Salazar rent richting de bal. Pedraza verovert de bal door een tackle van achteren. Arango Saenz onderschept slim de pass. Arango Saenz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Arango Saenz is nu in balbezit. Terán rent richting de bal. Arango Saenz verovert de bal door een tackle van achteren. Arango Saenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fulsal anaco - FC MessiRonaldo 0:1

28e minuut.
Marín onderschept slim de pass. Marín geeft de bal voor. Daar is Terán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango Saenz is nu in balbezit. Arango Saenz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Lezama probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte speelt de bal door. Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Saenz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fulsal anaco - FC MessiRonaldo 0:2

35e minuut.
Carbonell geeft een hoge lob. Inworp. Azpurua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Bencomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango Saenz verovert de bal door een tackle van achteren. Arango Saenz passt de bal zonder na te denken. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fulsal anaco - FC MessiRonaldo 0:3

41e minuut.
Daar is Lezama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte passt de bal in één keer door. Amorebieta is nu in balbezit. Amorebieta draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Añor rent richting de bal. Duarte onderschept slim de pass. Duarte speelt de bal door. Amorebieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorebieta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fulsal anaco 54%, FC MessiRonaldo 46%.
fulsal anaco - FC MessiRonaldo 0:3

73e minuut.
Olarte geeft een hoge lob. Sangronis kopt de bal weg. Marín heeft problemen om de bal te vangen. Amorebieta is nu in balbezit. Amorebieta haalt uit met een fantastische trap. Pulido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Marín rent richting de bal. Marín geeft een lange en hoge pass. Duarte kopt de bal weg. Amorebieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorebieta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fulsal anaco 48%, FC MessiRonaldo 52%.
fulsal anaco - FC MessiRonaldo 0:3