Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manuboys Pigmalión
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.9
hopeless Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Téllez passt de bal met de wreef. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zauner. Zauner krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Valdés rent richting de bal. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda speelt de bal door. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
McIntosh onderschept slim de pass. McIntosh geeft een lange en hoge pass. Téllez kopt de bal weg. Zauner controleert de bal met de borst. Zauner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez geeft een hoge lob. Valdés rent richting de bal. Machado onderschept slim de pass. Machado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mangana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tortolero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mangana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tortolero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
manuboys - Pigmalión 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manuboys 55%, Pigmalión 45%.
manuboys - Pigmalión 0:1

48e minuut.
Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar passt de bal in één keer door. Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauner haalt uit met een fantastische trap. Claverie probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hernández rent richting de bal. Hernández geeft een hoge lob. Canelón is nu in balbezit. Zauner onderschept slim de pass. Zauner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Canelón rent richting de bal. Zauner verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto is nu in balbezit. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manuboys 38%, Pigmalión 62%.
manuboys - Pigmalión 0:1