Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
picarines LA ANTORCHA ENCENDIDA FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango Saenz rent richting de bal. Arango Saenz probeert naar een medespeler te passen. Bracho is nu in balbezit. Bracho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
picarines - LA ANTORCHA ENCENDIDA FC 0:1

31e minuut.
De Ornelas passt de bal met de wreef. Arango Saenz rent richting de bal. Aristeguieta verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Áñez de bal. Áñez haalt uit met een fantastische trap. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Aristigueta verovert de bal door een tackle van achteren. Aristigueta passt de bal in één keer door. Áñez probeert naar een medespeler te passen. Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Urquia onderschept slim de pass. Urquia geeft de bal voor. Arango Saenz kopt de bal weg. Ríos is nu in balbezit. Ríos schiet op doel. Isnardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: picarines 46%, LA ANTORCHA ENCENDIDA FC 54%.
picarines - LA ANTORCHA ENCENDIDA FC 0:1

51e minuut.
Arango Saenz is nu in balbezit. Áñez begaat een overtreding. Arango Saenz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arango Saenz met een snel genomen vrije trap. Pirela rent richting de bal. Pirela haalt uit met een fantastische trap. Isnardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Melo onderschept slim de pass. Melo met een sublieme pass. Villasmil probeert naar een medespeler te passen. Bracho rent richting de bal. Bracho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Calleja speelt de bal door. Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Áñez begaat een overtreding. Áñez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: picarines 41%, LA ANTORCHA ENCENDIDA FC 59%.
picarines - LA ANTORCHA ENCENDIDA FC 0:1