Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fulsal anaco Rey Club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedraza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pedraza met een snel genomen vrije trap. Pastor heeft problemen om de bal te vangen. Amorebieta rent richting de bal. Amorebieta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Chacón onderschept slim de pass. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fulsal anaco - Rey Club 0:1

30e minuut.
Amorebieta rent richting de bal. Izaguirre is nu in balbezit. Amorebieta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Amorebieta naar de kleedkamers voor een vroege douche. Izaguirre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Izaguirre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Terán rent richting de bal. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fulsal anaco - Rey Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fulsal anaco 62%, Rey Club 38%.
fulsal anaco - Rey Club 0:2

47e minuut.
Sifontes passt de bal in één keer door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bencomo krijgt een gele kaart. Ochoa raakt geblesseerd tijdens het duel. Ochoa neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
fulsal anaco - Rey Club 0:3

52e minuut.
Inworp. Pabón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chacón geeft de bal voor. Sifontes probeert de bal met de borst te controleren. Sifontes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pabón rent richting de bal. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bencomo de bal. Bencomo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bencomo rent richting de bal. Izaguirre onderschept slim de pass. Ochoa rent richting de bal. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rosal kopt de bal weg. Klungelig pakt Duarte de bal. Ochoa speelt de bal door. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Ruiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos passt de bal in één keer door. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fulsal anaco - Rey Club 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fulsal anaco 67%, Rey Club 33%.
fulsal anaco - Rey Club 0:4