Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Tomateros manuboys
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Espina probeert de bal met de borst te controleren. Hernández is nu in balbezit. Salazar met een sublieme pass. Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Zauner rent richting de bal. Campos rent richting de bal. Zauner onderschept slim de pass. Zauner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tomateros - manuboys 0:1

31e minuut.
Zauner met een sublieme pass. Téllez is nu in balbezit. Téllez met een sublieme pass. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tomateros 58%, manuboys 42%.
Los Tomateros - manuboys 0:1

54e minuut.
Savaresse geeft een lange en hoge pass. Rocha kopt de bal weg. Savaresse kan de bal niet met de borst controleren. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar rent richting de bal. Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hernández probeert naar een medespeler te passen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar passt de bal zonder na te denken. Zauner is nu in balbezit. Zauner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Salazar geeft een hoge lob. Téllez probeert naar een medespeler te passen. Zauner is nu in balbezit. Zauner haalt uit met een fantastische trap. Mendoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Espina met een sublieme pass. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla speelt de bal door. Reinoso heeft problemen om de bal te vangen. Reinoso passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Espina speelt de bal door. Klungelig pakt Valdés de bal. Jaspe is nu in balbezit. Jaspe schiet op doel. Rocha heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Tomateros - manuboys 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tomateros 46%, manuboys 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Tomateros - manuboys 1:1