Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andrymar FC Los Tomateros
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettedgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Ponzo is nu in balbezit. Ponzo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Villalba kopt de bal weg. Espina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerra. Guerra krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Savaresse geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calleja met een snelle inworp. Guerra rent richting de bal. Guerra probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzo rent richting de bal. Guerra is nu in balbezit. Ponzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rosa speelt de bal door. Jaspe is nu in balbezit. Jaimes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaimes krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Montilla is nu in balbezit. Montilla probeert naar een medespeler te passen. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andrymar FC - Los Tomateros 0:1

18e minuut.
Rosa speelt de bal door. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso passt de bal met de wreef. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andrymar FC - Los Tomateros 0:2

19e minuut.
Guerra probeert naar een medespeler te passen. Ponzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaspe. Jaspe krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Montilla met een sublieme pass. Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal in één keer door. Ponzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mangana met een snelle inworp. Guerra rent richting de bal. Espina begaat een overtreding. Guerra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andrymar FC 50%, Los Tomateros 50%.
andrymar FC - Los Tomateros 0:2

50e minuut.
Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco geeft een lange en hoge pass. Perdomo probeert naar een medespeler te passen. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Peláez speelt de bal door. Ponzo is nu in balbezit. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Guerra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Campos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Canelón geeft een lange en hoge pass. Rosa kopt de bal weg. Peláez speelt de bal door. Ponzo is nu in balbezit. Ponzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andrymar FC 39%, Los Tomateros 61%.
andrymar FC - Los Tomateros 0:2