Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-15 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 6
  • Stadion: los Yo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1980
los Yo Yenluis FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Abreu probeert naar een medespeler te passen. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Baena draait met de bal, schiet en ... Seijas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los Yo - Yenluis FC 0:1

4e minuut.
Urdaneta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ortuño met de inworp. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baena krijgt zijn hoofd ertegen. Seijas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
los Yo - Yenluis FC 0:2

9e minuut.
Seijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez onderschept slim de pass. Vásquez speelt de bal door. Baena is nu in balbezit. Baena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Meléndez onderschept slim de pass. Meléndez passt de bal met de wreef. Arcay is nu in balbezit. Arcay draait met de bal, schiet en ... Romo bokst de bal weg.

19e minuut.
Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vásquez speelt de bal door. Seijas rent richting de bal. Baena onderschept slim de pass. Baena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

21e minuut.
Montana controleert de bal met de borst. Montana geeft een hoge lob. Izaguirre probeert de bal aan de voet te houden. Vásquez rent richting de bal. Vásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los Yo - Yenluis FC 0:3

23e minuut.
Finol onderschept slim de pass. Finol met een sublieme pass. Baena is nu in balbezit. Seijas verovert de bal door een tackle van achteren. Seijas passt de bal met de wreef. Paal!

30e minuut.
Montana speelt de bal door. Vallenilla geeft de bal voor. Roque probeert de bal aan de voet te houden. Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcay draait met de bal, schiet en ... Romo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Abreu probeert naar een medespeler te passen. Baena is nu in balbezit. Valbuena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baena roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baena kan niet meer verder spelen. Cedeño komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcay onderschept slim de pass. Sandoval is nu in balbezit. Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los Yo - Yenluis FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los Yo 61%, Yenluis FC 39%.
los Yo - Yenluis FC 1:3

52e minuut.
Arcay geeft een lange en hoge pass. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez passt de bal in één keer door. Arcay rent richting de bal. Arcay draait met de bal, schiet en ... Romo bokst de bal weg. Roque probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pedraza neemt de hoekschop. Castañeda heeft problemen om de bal te vangen. Arcay rent richting de bal. De bal raakt de paal. Arcay is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
los Yo - Yenluis FC 2:3

57e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Castañeda geeft een lange en hoge pass. Izaguirre rent richting de bal. Arcay verovert de bal door een tackle van achteren. Arcay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los Yo - Yenluis FC 3:3

61e minuut.
Izaguirre passt de bal met de wreef. Pedraza is nu in balbezit. Pedraza passt de bal in één keer door. Arcay rent richting de bal. Arcay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Castañeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval speelt de bal door. Arcay is nu in balbezit. Arcay draait met de bal, schiet en ... Romo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Cedeño heeft problemen om de bal te vangen. Vásquez rent richting de bal. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez rent richting de bal. Vásquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los Yo 40%, Yenluis FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los Yo - Yenluis FC 3:3