Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
millers fans messi Catia FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Barboza kopt de bal weg. Vera is nu in balbezit. Gallegos is nu in balbezit. Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Vera schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro is nu in balbezit. Navarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Roscio geeft een hoge lob. Inworp. Vallenilla met de inworp. Barboza rent richting de bal. Barboza geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Toloza bokst de bal weg.

23e minuut.
Makoun rent richting de bal. Navarro is nu in balbezit. Portillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Portillo krijgt een gele kaart. Navarro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roscio met een snel genomen vrije trap. Monsalve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal zonder na te denken. Daar is Arreaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro schiet op doel. Monsalve bokst de bal weg.

38e minuut.
Portillo rent richting de bal. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina probeert naar een medespeler te passen. Navarro rent richting de bal. Navarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Salazar passt de bal zonder na te denken. Barandarian rent richting de bal. Barandarian probeert naar een medespeler te passen. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: millers fans messi 56%, Catia FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
millers fans messi - Catia FC 0:0

52e minuut.
Arreaza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Makoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makoun passt de bal met de wreef. Navarro rent richting de bal. Navarro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Córdova geeft een hoge lob. Makoun heeft problemen om de bal te vangen. Makoun passt de bal zonder na te denken. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Portillo probeert de bal met de borst te controleren. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun probeert naar een medespeler te passen. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro haalt uit met een fantastische trap. Monsalve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Makoun verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo speelt de bal door. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Laya met de inworp. Roscio is nu in balbezit. Roscio passt de bal met de wreef. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera schiet op doel. Toloza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: millers fans messi 48%, Catia FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
millers fans messi - Catia FC 0:0