Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 7
  • Stadion: Ambar Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1281
Ambar MaracaboFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Ponzo met een sublieme pass. Rangel is nu in balbezit. Kouffati rent richting de bal. Rangel onderschept slim de pass. Rangel met een sublieme pass. Lancken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Soublette de bal onder controle te krijgen. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristigueta verovert de bal door een tackle van achteren. Aristigueta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Valente passt de bal met de wreef. Ponzo is nu in balbezit. Ponzo speelt de bal door. Oviedo rent richting de bal. Oviedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambar - MaracaboFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambar 62%, MaracaboFC 38%.
Ambar - MaracaboFC 0:1

50e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo passt de bal zonder na te denken. Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette rent richting de bal. Soublette haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ambar - MaracaboFC 1:1

67e minuut.
Echeto speelt de bal door. Leal probeert naar een medespeler te passen. Montiel rent richting de bal. Ponzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzo geeft de bal voor. Lancken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Echeto rent richting de bal. Echeto met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Rangel onderschept slim de pass. Rangel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lancken trapt de bal weg van het doel. Cabrera kopt de bal weg. Kouffati heeft problemen om de bal te vangen. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambar - MaracaboFC 1:2

77e minuut.
Ponce geeft een lange en hoge pass. Inworp. Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cabrera kan de bal niet met de borst controleren. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Leal rent richting de bal. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Escalona geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montiel met de inworp. Soublette rent richting de bal. Soublette haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambar 48%, MaracaboFC 52%.
Ambar - MaracaboFC 1:2