Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 7
  • Stadion: Colosal Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 678
Colosal lucky Town
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Amundaray verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray probeert naar een medespeler te passen. Rivero is nu in balbezit. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Vera de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Tortolero kopt de bal weg. Klungelig pakt Montana de bal. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ayala niet meer kan verder spelen. Castellin komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Zabala met een sublieme pass. Cichero rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cichero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vargas kopt de bal weg. Borboa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ojeda met een sublieme pass. Montana controleert de bal met de borst. Zabala begaat een overtreding. Zabala krijgt een gele kaart. Montana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ojeda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aranguren is nu in balbezit. Aranguren haalt uit met een fantastische trap. Castellin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - lucky Town 1:0

27e minuut.
Perozo kopt de bal weg. Tortolero heeft problemen om de bal te vangen. Amundaray is nu in balbezit. Rivero is nu in balbezit. Rivero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gascón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amundaray is nu in balbezit. Tortolero met een sublieme pass. Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colosal - lucky Town 1:1

36e minuut.
Perozo heeft problemen om de bal te vangen. Morles rent richting de bal. Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray haalt uit met een fantastische trap. Tortolero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borboa bokst de bal weg.

38e minuut.
Morles is nu in balbezit. Morles met een sublieme pass. Amundaray is nu in balbezit. Amundaray haalt uit met een fantastische trap. Borboa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - lucky Town 1:2

40e minuut.
Montana heeft problemen om de bal te vangen. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montana krijgt een gele kaart. Zabala raakt geblesseerd tijdens het duel. Castillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ... Borboa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - lucky Town 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colosal 78%, lucky Town 22%.
Colosal - lucky Town 1:3

53e minuut.
Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amundaray verovert de bal door een tackle van achteren. Rivero is nu in balbezit. Amundaray rent richting de bal. Amundaray haalt uit met een fantastische trap. Borboa bokst de bal weg.

56e minuut.
Perea rent richting de bal. Perea geeft een lange en hoge pass. Palacios is nu in balbezit. Aranguren verovert de bal door een tackle van achteren. Aranguren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Palacios geeft de bal voor. Daar is Amundaray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivero is nu in balbezit. Amundaray rent richting de bal. Amundaray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zabala onderschept slim de pass. Zabala geeft een lange en hoge pass. Morles heeft problemen om de bal te vangen. Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray schiet op doel. Borboa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colosal 55%, lucky Town 45%.
Colosal - lucky Town 1:3