Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyperion F.C. Catia FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Cuicas met een sublieme pass. Baralt is nu in balbezit. Benaventte maakt een afschuwelijke overtreding. Baralt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Escalona is nu in balbezit. Barboza is nu in balbezit. Barboza passt de bal zonder na te denken. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jiménez trapt de bal weg. Quiroz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Velandia de bal onder controle te krijgen. Barboza rent richting de bal. Barboza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyperion F.C. - Catia FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyperion F.C. 52%, Catia FC 48%.
Hyperion F.C. - Catia FC 0:1

53e minuut.
Figuera onderschept slim de pass. Figuera geeft een lange en hoge pass. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel. Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vallenilla met een snelle inworp. Barboza rent richting de bal. Barboza schiet op doel. Klungelig pakt Orozco de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Velandia speelt de bal door. Daar is Cuicas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencomo is nu in balbezit. Cuicas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuicas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hyperion F.C. - Catia FC 1:1

74e minuut.
Bencomo met een sublieme pass. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escalona. Barboza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Portillo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bencomo is nu in balbezit. Bencomo passt de bal zonder na te denken. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo haalt uit met een fantastische trap. Monsalve werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyperion F.C. 56%, Catia FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hyperion F.C. - Catia FC 1:1