Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc MaracaboFC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Marcano passt de bal met de wreef. Fasciana bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna is nu in balbezit. Fasciana rent richting de bal. Fasciana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - MaracaboFC 1:0

21e minuut.
Lozano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ríos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osuna is nu in balbezit. Osuna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Oviedo rent richting de bal. Rangel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piar. Piar krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Echeto rent richting de bal. Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. Osuna speelt de bal door. Fasciana rent richting de bal. Fasciana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc 49%, MaracaboFC 51%.
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - MaracaboFC 1:0

53e minuut.
Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Echeto. Piar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fasciana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasciana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Mavares de bal. Mavares met een sublieme pass. Daar is Piar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangel is nu in balbezit. Rangel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Escalona geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ríos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Ponzo met de inworp. Marcano rent richting de bal. Rangel verovert de bal door een tackle van achteren. Rangel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc 52%, MaracaboFC 48%.
hjfhjdhjshjhjcjbgfvn fc - MaracaboFC 1:0