Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rich Eagles FC Colosal
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Vargas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - Colosal 1:0

34e minuut.
Perozo kopt de bal weg. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama begaat een overtreding. Ribera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perozo met een snel genomen vrije trap. Mota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya speelt de bal door. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rich Eagles FC 54%, Colosal 46%.
Rich Eagles FC - Colosal 1:0

49e minuut.
Lezama met een snelle inworp. Ángel rent richting de bal. Ángel met een sublieme pass. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ángel rent richting de bal. Tortolero onderschept slim de pass. Tortolero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aranguren de bal. Aranguren draait met de bal, schiet en ... Mota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Ledezma rent richting de bal. Ledezma speelt de bal door. Madroñero rent richting de bal. Madroñero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ribera onderschept slim de pass. Rosa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ribera. Ribera krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo onderschept slim de pass. Perozo probeert naar een medespeler te passen. Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rich Eagles FC 51%, Colosal 49%.
Rich Eagles FC - Colosal 1:0