Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 7
  • Stadion: Colosal Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 793
Colosal Girona
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


35e minuut.
Pérez met een harde bal richting middenveld. Tortolero is nu in balbezit. Tortolero passt de bal met de wreef. Aranguren is nu in balbezit. Aranguren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colosal 33%, Girona 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colosal - Girona 0:0

49e minuut.
Antúnez is nu in balbezit. Antúnez passt de bal in één keer door. Vera is nu in balbezit. Elie verovert de bal door een tackle van achteren. Elie haalt uit met een fantastische trap. Borboa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal geeft de bal voor. Elie is nu in balbezit. Elie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ojeda kopt de bal weg. Guevara is nu in balbezit. Ledezma speelt de bal door. Elie is nu in balbezit. Elie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Piñango rent richting de bal. Aranguren verovert de bal door een tackle van achteren. Albarrán begaat een overtreding. Aranguren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tortolero komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosal - Girona 1:0

82e minuut.
Montana rent richting de bal. Elie verovert de bal door een tackle van achteren. Elie met een sublieme pass. Simonelli rent richting de bal. Simonelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Vargas geeft een hoge lob. Piñango kopt de bal weg. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colosal 56%, Girona 44%.
Colosal - Girona 1:0