Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela 1 Colosal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Morles geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lancken is nu in balbezit. Lancken geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tortolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortolero geeft de bal voor. Malave rent richting de bal. Malave schiet op doel. Olses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Colosal 0:1

12e minuut.
Silvestre passt de bal met de wreef. Molina met een sublieme pass. Duarte is nu in balbezit. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Vera geeft een lange en hoge pass. Bravo rent richting de bal. Aranguren verovert de bal door een tackle van achteren. Aranguren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olses bokst de bal weg.

41e minuut.
Maturén is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maturén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancken geeft de bal voor. Borboa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Montana speelt de bal door. Tortolero rent richting de bal. Tortolero passt de bal zonder na te denken. Aranguren is nu in balbezit. Aranguren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Colosal 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 1 59%, Colosal 41%.
Venezuela 1 - Colosal 0:2

46e minuut.
Arteaga is nu in balbezit. Aranguren onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lancken. Lancken krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Brizuela probeert naar een medespeler te passen. Lancken heeft problemen om de bal te vangen. Lancken passt de bal in één keer door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Borboa bokst de bal weg. Arteaga rent richting de bal. Arteaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Colosal 1:2

70e minuut.
Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela speelt de bal door. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela 1 - Colosal 2:2

74e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela speelt de bal door. Arteaga rent richting de bal. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Borboa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Morles geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lancken heeft problemen om de bal te vangen. Lancken geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 1 31%, Colosal 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venezuela 1 - Colosal 2:2