Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vamos F.C New Galaxy FC
Normal Tactiek 523
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Villasmil rent richting de bal. Meza is nu in balbezit. Villasmil verovert de bal door een tackle van achteren. Villasmil schiet op doel. Tavare werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios onderschept slim de pass. Barrios speelt de bal door. Villasmil rent richting de bal. Villasmil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Moss de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos F.C - New Galaxy FC 1:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robles met de inworp. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón passt de bal in één keer door. Tavare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Falcón is nu in balbezit. Villasmil rent richting de bal. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Concepción rent richting de bal. Urribarri onderschept slim de pass. Urribarri passt de bal in één keer door. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Urribarri rent richting de bal. Urribarri passt de bal zonder na te denken. Villasmil met een sublieme pass. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vamos F.C 38%, New Galaxy FC 62%.
Vamos F.C - New Galaxy FC 1:0

57e minuut.
Carmona probeert naar een medespeler te passen. Machado rent richting de bal. Concepción rent richting de bal. Machado onderschept slim de pass. Machado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Daar is Borboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado draait met de bal, schiet en ... Toloza bokst de bal weg. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urribarri rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moss geeft de bal voor. Klungelig pakt Palomares de bal. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vamos F.C - New Galaxy FC 1:1

75e minuut.
Concepción is nu in balbezit. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Urribarri de bal. Urribarri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Palomares geeft een lange en hoge pass. Meza is nu in balbezit. Barrios onderschept slim de pass. Barrios geeft een lange en hoge pass. Villasmil kan de bal niet met de borst controleren. Tavare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Palomares probeert naar een medespeler te passen. Borboa heeft problemen om de bal te vangen. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel. Toloza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos F.C - New Galaxy FC 1:2

88e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Moss verovert de bal door een tackle van achteren. Moss passt de bal met de wreef. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos F.C - New Galaxy FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vamos F.C 59%, New Galaxy FC 41%.
Vamos F.C - New Galaxy FC 1:3