Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-19 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 7
  • Stadion: Catia FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1711
Catia FC Wolf
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Leal kopt de bal weg. Portillo is nu in balbezit. Aranguren begaat een overtreding. Aranguren krijgt een gele kaart. Portillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Portillo met een snel genomen vrije trap. Benaventte speelt de bal door. Vera rent richting de bal. Vera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Benaventte probeert naar een medespeler te passen. Barboza heeft problemen om de bal te vangen. Barboza speelt de bal door. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera haalt uit met een fantastische trap. Valiente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Saer rent richting de bal. Barboza verovert de bal door een tackle van achteren. Barboza probeert naar een medespeler te passen. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Catia FC - Wolf 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catia FC 53%, Wolf 47%.
Catia FC - Wolf 1:0

57e minuut.
Leal rent richting de bal. Leal met een sublieme pass. Olivera rent richting de bal. Olivera draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aranguren de bal onder controle te krijgen. Monsalve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. Leal verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figuera. Leal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova passt de bal in één keer door. Arreaza speelt de bal door. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Valiente trapt de bal weg. Quiroz kopt de bal weg. Polanco heeft problemen om de bal te vangen. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Elie passt de bal in één keer door. Daar is Barboza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portillo rent richting de bal. Olses onderschept slim de pass. Olses geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Catia FC - Wolf 1:1

84e minuut.
Vera speelt de bal door. Daar is Barboza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranguren rent richting de bal. Aranguren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Monsalve bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Casanova rent richting de bal. Casanova geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bencomo de bal. Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren haalt uit met een fantastische trap. Monsalve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Catia FC - Wolf 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catia FC 58%, Wolf 42%.
Catia FC - Wolf 1:2