Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catia FC Colosal
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Klungelig pakt Portillo de bal. Perozo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portillo. Portillo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bencomo is nu in balbezit. Montana rent richting de bal. Bencomo onderschept slim de pass. Aranguren verovert de bal door een tackle van achteren. Aranguren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaventte verovert de bal door een tackle van achteren. Benaventte passt de bal met de wreef. Vera is nu in balbezit. Vera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Portillo de bal. Tortolero verovert de bal door een tackle van achteren. Tortolero speelt de bal door. Aranguren rent richting de bal. Aranguren schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Vallenilla met een snelle inworp. Portillo met een sublieme pass. Vera is nu in balbezit. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Catia FC - Colosal 1:0

32e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda geeft een hoge lob. Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren schiet op doel. Monsalve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Tortolero passt de bal zonder na te denken. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana passt de bal met de wreef. Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Catia FC - Colosal 1:1

42e minuut.
Klungelig pakt Tortolero de bal. Vallenilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Morles begaat een overtreding. Vallenilla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vallenilla kan niet meer verder spelen. Villegas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catia FC 49%, Colosal 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Catia FC - Colosal 1:1

54e minuut.
Benaventte verovert de bal door een tackle van achteren. Perea is nu in balbezit. Benaventte onderschept slim de pass. Benaventte geeft een lange en hoge pass. Vargas kopt de bal weg. Borboa bokst de bal weg.

55e minuut.
Vera onderschept slim de pass. Vargas met een sublieme pass. Montana met een sublieme pass. Portillo rent richting de bal. Portillo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Perozo speelt de bal door. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas speelt de bal door. Barboza is nu in balbezit. Barboza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Borboa met een harde bal richting middenveld. Montana kopt de bal weg. Bencomo kan de bal niet met de borst controleren. Aranguren rent richting de bal. Aranguren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz geeft de bal voor. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza rent richting de bal. Barboza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catia FC 27%, Colosal 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Catia FC - Colosal 1:1