Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vamos F.C Levitico FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De la terga passt de bal in één keer door. Salazar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Concepción. Concepción krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Falcón geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De la terga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De la terga bereikt de bal nog maar net als eerste. De la terga passt de bal zonder na te denken. Falcón rent richting de bal. Chalbaud verovert de bal door een tackle van achteren. Chalbaud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Barrios probeert naar een medespeler te passen. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Klungelig pakt Carvajal de bal. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ... Aponte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Palomares met een sublieme pass. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil onderschept slim de pass. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción geeft een lange en hoge pass. Robles is nu in balbezit. Robles geeft een lange en hoge pass. Montilla heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos F.C - Levitico FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vamos F.C 45%, Levitico FC 55%.
Vamos F.C - Levitico FC 1:0

50e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Falcón onderschept slim de pass. Concepción rent richting de bal. Concepción speelt de bal door. Villasmil is nu in balbezit. Villasmil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos F.C - Levitico FC 2:0

56e minuut.
Fernández geeft een lange en hoge pass. Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvajal met een sublieme pass. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud schiet op doel. Toloza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Concepción is nu in balbezit. Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chalbaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalbaud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cabrera onderschept slim de pass. Concepción rent richting de bal. Concepción passt de bal zonder na te denken. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vamos F.C 44%, Levitico FC 56%.
Vamos F.C - Levitico FC 2:0