Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caciques F.C. RCD Keily
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Amorebieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorebieta geeft de bal voor. Cumare bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumare draait met de bal, schiet en ... Colina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Alfaro geeft de bal voor. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar met een sublieme pass. Andrus rent richting de bal. Andrus geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Castellano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villa komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Colmenares is nu in balbezit. Portillo is nu in balbezit. Met opzet legt Abreu zijn tegenspeler op de grond. Abreu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Portillo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Jaimes rent richting de bal. Jaimes met een sublieme pass. Amorebieta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caciques F.C. 39%, RCD Keily 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caciques F.C. - RCD Keily 0:0

55e minuut.
Azpurua is nu in balbezit. Azpurua passt de bal met de wreef. Castellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa is nu in balbezit. Villa passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Portillo de bal. Castellini onderschept slim de pass. Castellini passt de bal met de wreef. Cumare rent richting de bal. Cumare geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Castellini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andrade komt het veld opgelopen. Amorebieta met een snelle inworp. Azpurua rent richting de bal. Azpurua geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caciques F.C. 51%, RCD Keily 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caciques F.C. - RCD Keily 0:0