Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo sucre Morecambe Jr
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.4
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Barandarian rent richting de bal. Colmenares rent richting de bal. Colmenares speelt de bal door. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Silva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. Guevara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo sucre - Morecambe Jr 1:0

29e minuut.
Vergara geeft een hoge lob. Muñoz kopt de bal weg. Klungelig pakt Savaresse de bal. Petit rent richting de bal. Petit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Călin geeft de bal voor. Carrero rent richting de bal. Carrero probeert naar een medespeler te passen. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren geeft de bal voor. Piñate heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo sucre 54%, Morecambe Jr 46%.
deportivo sucre - Morecambe Jr 1:0

53e minuut.
Barandarian rent richting de bal. Barandarian passt de bal zonder na te denken. Vergara speelt de bal door. Petit rent richting de bal. Petit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Canales is nu in balbezit. Barandarian rent richting de bal. Barandarian passt de bal met de wreef. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Barandarian onderschept slim de pass. Barandarian passt de bal zonder na te denken. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit draait met de bal, schiet en ... Borjas bokst de bal weg.

71e minuut.
Ortiz geeft een lange en hoge pass. Aranguren rent richting de bal. Saldivia begaat een overtreding. Saldivia krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Delgado geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Saldivia de bal onder controle te krijgen. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. Guevara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo sucre - Morecambe Jr 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo sucre 56%, Morecambe Jr 44%.
deportivo sucre - Morecambe Jr 2:0