Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rodrigolclub deportivo sucre
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


14e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Urdaneta geeft een hoge lob. Inworp. Colmenares met de inworp. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sangronis kopt de bal weg. Saavedra heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra passt de bal met de wreef. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel. Borjas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Saavedra geeft een hoge lob. Sangronis rent richting de bal. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rodrigolclub - deportivo sucre 1:0

29e minuut.
Savaresse verovert de bal door een tackle van achteren. Savaresse speelt de bal door. Silva is nu in balbezit. Olivares is nu in balbezit. Olivares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Franco Reyes onderschept slim de pass. Franco Reyes speelt de bal door. Saavedra rent richting de bal. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Aranguren probeert naar een medespeler te passen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franco Reyes. Franco Reyes krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Inworp. Jaimes met een snelle inworp. Canales is nu in balbezit. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Borjas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Aranguren verovert de bal door een tackle van achteren. Aranguren geeft een hoge lob. Piedra kopt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodrigolclub 37%, deportivo sucre 63%.
rodrigolclub - deportivo sucre 1:0

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Borjas niet meer kan verder spelen. Zalzman komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Franco Reyes probeert naar een medespeler te passen. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez is nu in balbezit. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rodrigolclub - deportivo sucre 2:0

61e minuut.
Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares rent richting de bal. Olivares passt de bal zonder na te denken. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rodrigolclub - deportivo sucre 2:1

72e minuut.
Aranguren passt de bal in één keer door. Olivares is nu in balbezit. Olivares passt de bal zonder na te denken. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodrigolclub 54%, deportivo sucre 46%.
rodrigolclub - deportivo sucre 2:1