Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Cataluña La Guaira FC
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Perez Greco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Colmenares met een snelle inworp. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Colmenares verovert de bal door een tackle van achteren. Colmenares passt de bal met de wreef. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Reinoso geeft de bal voor. Daar is Samaniego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canache is nu in balbezit. Canache geeft een lange en hoge pass. Colmenares kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Cataluña - La Guaira FC 0:1

36e minuut.
Dhers speelt de bal door. Daar is Villasmil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villasmil speelt de bal door. Chourio is nu in balbezit. Chourio passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Samaniego probeert de bal met de borst te controleren. Carmona is nu in balbezit. Carmona passt de bal met de wreef. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rosal trapt de bal weg van het doel. Daar is Samaniego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montenegro. Montenegro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Cataluña 47%, La Guaira FC 53%.
Atlético Cataluña - La Guaira FC 0:1

50e minuut.
Villasmil passt de bal met de wreef. Reinoso rent richting de bal. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Barrios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Cataluña - La Guaira FC 0:2

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Núñez de bal onder controle te krijgen. Samaniego rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montenegro. Montenegro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Carmona onderschept slim de pass. Carmona geeft de bal voor. Tavares rent richting de bal. Tavares draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Perez Greco de bal onder controle te krijgen. Barrios bokst de bal weg. Reinoso met een sublieme pass. Castellano heeft problemen om de bal te vangen. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Carmona is nu in balbezit. Carmona geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Reinoso de bal onder controle te krijgen. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Camacho probeert de bal aan de voet te houden. Camacho geeft de bal voor. Reinoso heeft problemen om de bal te vangen. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel. Barrios bokst de bal weg.

80e minuut.
Chourio speelt de bal door. Estrada probeert de bal aan de voet te houden. Carmona met een sublieme pass. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Cataluña - La Guaira FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Cataluña 55%, La Guaira FC 45%.
Atlético Cataluña - La Guaira FC 0:3